AFYONKARAHİSAR / BOLVADİN - Mustafa-Keziban Bayramer İlkokulu

Mustafa Keziban Bayramer İlkokulu Tarihçesi

OKULUMUZUN TARİHÇESİ:

Okulumuz ilçemiz hayırsever sakinlerinden iş adamı Ömer Faruk Bayramer tarafından anne ve babasının adına yaptırılmıştır.Dönemin Milli Eğitim Bakanı Metin BOSTANCIOĞLU tarafından2000 yılında eğitim öğretime başlamıştır.Okulumuz bu yıla kadar 491 öğrenci mezun etmiştir.

2012-2013 eğitim öğretim yılından itibaren Türkiye genelinde 4+4+4 sistemine geçilmesinden itibaren okulumuz İlkokula dönüştürülmüştür. Kademeli geçiş uygulayan okulumuzda velilerin ve öğrencilerin kendi isteği ile 2. kademe öğrencileri başka okullara nakil gittiğinden  bu bölümde öğrenci kalmamış olup sadece ana sınıfı ve ilkokul olmak üzere 167 öğrenci ile eğitim ve öğretime devam edilmektedir.

Okulumuz bu kısa tarihinde bir çok etkinliğe katılmış ve birçok başarı kazanmış olup 2006 yılından itibaren sürekli beyaz bayrak almış ve Toplam Kalite il birincisi olmuştur.Afyon il genelinde yapılan Trafik Okulu Projesinde ödül alan iki okuldan birisi olmuştur.An itibariyle Ekrem BOYA okul müdürlüğü görevini yürütmektedir.

Yayın: 07.03.2015 - Güncelleme: 21.03.2022 14:13 - Görüntülenme: 1636