AFYONKARAHİSAR / BOLVADİN - Mustafa-Keziban Bayramer İlkokulu

Bülent GÜVENİR - OKUL MÜDÜRÜ

1965 Yılında Bolvadin Dişli Kasabası´nda de doğdum. İlkokulu öğrenimime Dişli başlayıp Dişli İlkokulu´ndan mezun oldum.Ortaokul öğrenimimin 1. Sınıfını Dişli Orta Okulu´nda 2. Sınıfı Eskişehir Cumhuriyet Lisesi´nde  ortaokul 3. Sınıfı Bolvadin Lisesi´nde Tamamladım. Lise Öğrenimimi Bolvadin Lisesi´nde Tamamlayıp 1982 Yılında Mezun Oldum. 1998 Yılında da Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi´nden Mezun Oldum.

1984 Yılında Akdeniz Üniversitesi Burdur Eğitim Yüksek Okulu´nda başlayıp 1984 yılında  tamamladım. 1984-1985 Eğitim Yılı´nda Şanlıurfa İli Siverek  İlçesi  Çağa Köyü´nde  müdür yetkili öğretmenlik görevime başladım. Daha sonra Bozova İlçesi Yaylak Köyü´nde 1988 yılı dönem sonunda öğretmen eşim Nuran GÜVENİR İle evlendim.Eş durumundan Elazığ İli Arıcak İlçesi Karakaş Köyü´ne atandım. 1988 ve 1996 yıllarında  Elazığ Kovancılar İlçesi Çakırkaş İlkokulu ve Çakırkaş Cumhuriyet İlkokulu´nda görev yaptım.

1996 Yılı Eylül ayında Afyonkarahisar Bolvadin Dişli Zafer İlkokulu´nda göreve başladım.1996 Yılından 2011 Yılı´na Kadar Dişli Atatürk İlköğretim Okulu´nda öğretmenlik ve müdür yardımcılığı görevinde bulundum.

2011 yılında rotasyonla Bolvadin Atatürk İlköğretim Okulu´a atandım. 8 Aralık 2014´ e kadar görev yaptıktan sonra  Dişli İlkokulu´na müdür olarak atandım. 2023 yılı yaz döneminde rotasyon ataması sonucunda 02.08.2023 tarihinde Bolvadin Mustafa Keziban Bayramer İlkokulu´nda okul müdürü olarak görevime devam etmekteyim.